Montpellier dolazimo! Hrvatski rukometaši sutra kreću na put od 900 kilometara

Montpellier dolazimo! Hrvatski rukometaši sutra kreću na put od 900 kilometara

Primjerice, ako se odlučite na put u Montpellier automobilom iz Zagreba trebati će vam oko 12 sati do cilja.

Nakon poraza od Njemačke u borbi za prvo mjesto u skupini, doznali smo da igramo u Montpellieru, gradu koji je od Rouena udaljen 900 kilometara. Da su naši rukometaši danas upisali bodove protiv Njemačke, u osmini finala igrali bi u Parizu koji je udaljen 150 kilometara, na taj put bi krenuli s autobusom, a ovako moramo avionom, a let traje više od dva sata, nadodajmo nekih sat vremena puta do zračne luke, pa nakon dolaska u Montpellier put prema hotelu… Po svemu, dug put je pred našim rukometašima.

Grad Montpellier broji oko 250 tisuća stanovnika , dok cijelo gradsko područje ima 600.000 stanovnika. Grad je smješten na rijekama Lez, Mosson i Verdanson. Kroz grad Montpellier vozi se slavna biciklistička utrka “Tour de France“. Također, Montpellier je dom raznih sportskih profesionalnih momčadi. Po veličini je osmi grad u Francuskoj.

montpellier-antigone-neighborhood-aerial-view

Park&Suites Arena u kojoj će igrati Kauboji prima nekih 10 tisuća gledatelja. A u njoj će svoju utakmicu osmine finala već sutra odigrati Španjolska i Brazil. Primjerice, ako se odlučite na put u Montpellier automobilom iz Zagreba trebati će vam oko 12 sati do cilja, let avionom naravno traje puno manje, uz presjedanje u Parizu ukupno bi trebali letjeti oko pet sati.

Utakmica između Hrvatske i Egipta na rasporedu je u nedjelju od 20:45, a izravan prijenos utakmice možete pratiti u programu RTL-a.

1-18497-Championnats-d-Europe-de-Judo-2014

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.