Motivirajući govor Bielse nakon poraza od PSG-a: “Prihvatite nepravdu i sve će biti u redu”

Motivirajući govor Bielse nakon poraza od PSG-a: “Prihvatite nepravdu i sve će biti u redu”

Odličan motivirajući govor pružio je svojim igračima trener Marseilla nakon poraza od PSG-a...

Olymique Marseille/Getty Images

PSG je pobijedio Marseille 3:2 i na taj način ih gotovo izbacio iz borbe za naslov prvaka. Navijači su bili posebna priča utakmice zbog svoje koreografije, a još veći hit postao je motivirajući govor trenera Marseilla Marcela Bielse koji je ohrabrio svoje igrače nakon utakmice.

Zaostatak za Parižanima je sada pet bodova, a kako ipak nije sve gotovo, objasnio je Bielsa svojim mladim igračima na sebi svojstven način: “Momci, teško je prihvatiti nepravdu, ali pažljivo slušajte što ću reći. Ako ćete do kraja prvenstva igrati kao večeras, dobit ćete nagradu koju zaslužujete. Znam da u ovom trenutku ne postoji ništa što bi vas utješilo. Znam da ste apsolutno slomljeni.

Ali prihvatite nepravdu i sve će biti u redu na kraju. Ostaje nam još devet utakmica. Ako u tih devet utakmica budemo igrali kao što smo večeras, nema šanse da ne dobijete nagradu koju ste zaslužili. Koliko god vam to zvučalo nevjerojatno. Progutajte otrov sada. Morate biti jaki. Odigrajte tih devet utakmica i nagrade će doći. Čestitam vam svima momci za ovo! Svima! Svima!” 

Nakon ovakvog govora, igrači su oduševljeno zapljeskali i sada s nestrpljenjem očekuju sljedeći susret protiv Bordeauxa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.