Mourinho: “Pogbina ozljeda je teže naravi i čeka ga jako duga pauza“

Mourinho: “Pogbina ozljeda je teže naravi i čeka ga jako duga pauza“

foto: Manchester United/Facebook

Paul Pogba posljednji put za Manchester United je zaigrao 12. rujna, kada je u sklopu prvog kola Lige prvaka već u 19. minuti napustio teren zbog ozljede. Crveni vragovi i bez njega pobijedili su 3:0, no dokad će zapravo Francuz izbivati s terena?

Sudeći prema Mourinhovim riječima, situacija nije dobra. Dosada su informacije o težini Pogbine ozljede bile iznimno šture, no jučer je portugalski strateg potvrdio ono od čega su navijači kluba najviše strahovali – Pogba još dugo neće na travnjake.

Special One nije posebice precizirao koliko dugo Francuza neće biti, no njegovu je ozljedu usporedio s onom Zlatana Ibrahimovića, koji će zbog ozljede ligamenata ukupno pauzirati osam mjeseci (ozlijedio se u travnju, a povratak se očekuje u siječnju).

“Pogba je ozlijeđen i ne može igrati protiv Crystal Palacea. Kad je njegova ozljeda u pitanju, ne mogu se nadati brzom oporavku, kao što je to primjerice bio slučaj s Valencijom ili Jonesom. Njih očekujem na treningu i priželjkujem pozitivne vijesti. No, ne želim govoriti o dugoročnim ozljedama, tako da o Ibrahimoviću, Pogbi i Roju ne razmišljam u ovom trenutku“, izjavio je Mourinho prije utakmice protiv Crystal Palacea.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.