Jose Mourinho: Trebao sam biti izbornik Engleske, ali supruga je bila protiv i poslušao sam je

Jose Mourinho: Trebao sam biti izbornik Engleske, ali supruga je bila protiv i poslušao sam je

'Dvije godine čekati veliko natjecanje i igrati utakmice protiv Kazahstana i San Marina? To definitivno nije za mene', kaže The Special One

José Mourinho/Getty Images

José Mourinho pratit će Svjetsko prvenstvo kao globalni nogometni ambasador Yahoo!-a te na njihovim stranicama iz dana u dan plasirati sočne komentare o događanjima u Brazilu.

Dva dana prije početka Mundijala, Mourinho je otkrio kako je vrlo malo nedostajalo da postane engleski izbornik kada se 2007. tražio nasljednik Stevea McClarena.

– Bili smo jako, jako blizu dogovora. Ali onda se ubacila moja supruga i savjetovala mi da ne uzmem taj posao. Rekla mi je: ‘Tu nema puno nogometa, nema utakmica’. I bila je u pravu. Ne mogu provesti dvije godine igrajući protiv Kazahstana i San Marina. Ne mogu čekati dvije godine da stigne veliko natjecanje, to nije za mene – kaže Mourinho.

Portugalac je, podsjetimo, za Yahoo! prognozirao da će iz skupine A u osminu finala otići Brazil i Meksiko, nakon čega mu je Luka Modrić odgovorio da se „i on katkad može prevariti“.

Mourinho smatra da će u finalu Svjetskog prvenstva igrati Engleska i Portugal, a oko pobjednika te utakmice nije se mogao odlučiti.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.