Može li Rijeka dovesti željeni tercet igrača?

Može li Rijeka dovesti željeni tercet igrača?

Rijeka još uvijek nije spremna za nastavak sezone.

foto: http://www.mojarijeka.hr/

Dani prolaze, a iz ureda HNK Rijeke se ništa ne čuje po pitanju obavljenih transfera. Jedino na površinu izlaze glasine tko bi mogao, trebao… U svakome slučaju, samo glasine. Međutim, i u tim glasinama ima ponešto istine. Tako se zadnjih dana zakotrljala priča o dovođenju Srđana Grahovca iz Astane, ali zasad je sve stalo na ppokušaju igračeva raskida ugovora s klubom. Ako se to ne ostvari, Juričić će biti primoran prekrižiti Grahovca s liste želja.

Nešto bliži Rijeci su trenutno Marin Leovac te Valerij Božinov. Problematika Leovčeva dolaska je isključivo financijska – PAOK ne želi otplaćivati igrača koji ne igra za njih, a Rijeci je njegov sadašnji ugovor prevelik da bi ga u cijelosti otplaćivala tokom perioda posudbe. Riješenje? Leovac bi se trebao odreći većeg dijela svoje plaće ako želi ostatak ove sezone provesti na Rujevici.

Valerij Božinov već duže vrijeme trenira s momčadi Rijeke, ali još uvijek nije pala odluka o njegovome službenome priključivanju momčadi. Bugarin je u zadnjih nekoliko pripremnih utakmica pokazao da zna znanje te se čini kako ga Kek simpatizira, ali njegov problem je tjelesne prirode jer očito je kako Bugarin nije spreman još za punih 90 minuta na terenu. Tu je još i pitanje liječničkog kojeg mora isto proći ako se želi priključiti Rijeci.

U svakome slučaju, sezona je pred vratima, a Rijeka još uvijek ne izgleda spremno za nastavak sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.