ABA LIGA

MRŠIĆ: „Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i plasiramo se u finale“.

MRŠIĆ: „Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i plasiramo se u finale“.

Utakmica Cedevita i Partizan na rasporedu je u nedjelju 02.travnja 2017. u 19:00 h u Domu sportova.

Photo/Facebook KK Cedevita

Treća utakmica polufinalnog doigravanja ABA lige i daleko najvažnija na rasporedu je u nedjelju 02. travnja u 19:00 h gdje se susreću košarkaši Cedevite i Partizana s ciljem osvajanja karte za prolaz u finale.

Uoči utakmice trener Mršić najavljuje spremnost ekipe za okršaj u nedjelju:

„Ovo nam je treća utakmica s Partizanom u 15 dana. U međuvremenu smo uspješno odradili i dvije utakmice hrvatskog prvenstva. Znamo se jako dobro. Imali smo sreću da je utakmica pomaknuta za jedan dan, koji nam je jako dobro došao jer danas je bio prvi dan da smo svi bili zajedno. Tomas, Babić i James jučer nisu bili trenirali i Marko još uvijek ima sitnih problema s ozljedom koja ga muči. Međutim, danas su svi bili na treningu i to nas čini sretnim. Mislim da ćemo biti spremni za taj okršaj u nedjelju. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i plasiramo se u finale.“

Košarkaš Cedevite Marko Arapović očekuje dobru atmosferu i punu dvoranu:

„Kao što je trener rekao, to je treća utakmica, najslađa, i još se igra doma. Mislim da ne može bolje od toga. Bit će puna dvorana i, s obzirom na to da smo prošlu utakmicu izgubili, bit ćemo još ekstra motiviraniji zato što smo tamo pred njihovom punom dvoranom dosta loše reagirali u smislu da smo izgubili previše lopti. Tako da želimo to i još par obrambenih i napadačkih segmenata popraviti. Bit ćemo puno bolji nego što smo bili tamo. Dat ćemo sve od sebe i još jednom pozivam ljude da dođu u što većem broju. Uvijek je gušt igrati pred punom dvoranom.”

Photo/Facebook KK Cedevita

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.