Mundo Deportivo: Mandžukićev dolazak u Atletico je pitanje sata, Bayern će dobiti do 20 milijuna eura

Mundo Deportivo: Mandžukićev dolazak u Atletico je pitanje sata, Bayern će dobiti do 20 milijuna eura

Hrvatskog su napadača u zadnji čas pokušali dovesti Juventus i Zenit, ali Mandžukić želi igrati u Primeri

Mario Mandžukić/Getty Images

Španjolski mediji nastavljaju s tekstovima dobrodošlice za hrvatskog napadača Marija Mandžukića, koji je prema svemu sudeći dogovorio sve detalje ugovora s madridskim Atléticom.

Mandžukićev učinak u Bayernu

Nastupi: 88

Golovi: 48

Asistencije: 14

Trofeji: 8

Mundo Deportivo je tako jutros objavio da je Mandžukićev dolazak u Madrid „pitanje sata“ te da će Atlético vrlo brzo zaključiti transfer i službeno predstaviti novo pojačanje.

Novinar Javier Gómara piše kako su Mandžukićevi menadžeri i predstavnici kluba „optimistični da bi se sve moglo finalizirati u roku od nekoliko sati“. Dodaje da će Bayern za Super Marija dobiti između 18 i 20 milijuna eura.

Mundo je saznao da su se u posljednji trenutak u priču pokušali ubaciti Juventus i Zenit iz Sankt Peterburga, no Mandžukića, koji već dugo najavljuje odlazak iz Bayerna, najviše privlači Primera. Atlético je u međuvremenu odustao od Cityjevog napadača Álvara Negreda, koji im je preskup (30 milijuna eura), a Diego Simeone sada traži još jednu zamjenu za Diega Costu. Spominju se Romelu Lukaku (Chelsea) i Rodrigo Moreno (Benfica).

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.