Murić: “Čekam prigodu u najboljoj momčadi”

Murić: “Čekam prigodu u najboljoj momčadi”

Robert Murić dobro igra u dresu mlade momčadi Ajaxa i uskoro se nada prilici u najboljem sastavu nizozemskog velikana...

Robert Murić/Foto: www.ajax.nl

Mladi hrvatski reprezentativac Robert Murić dobrim predstavama u dresu druge momčadi Ajaxa najavio je kako bi uskoro mogao debitirati i za najbolju selekciju nizozemskog velikana.

“Stalno treniram s prvom momčadi, a početkom siječnja bio sam s njima i na pripremama u Kataru”, prisnažuje Murić. “Nakon svih problema s kojima sam se borio prošle godine i (pre)čestim ozljedama, napokon mogu reći da sam sto posto spreman”, prenosi SN.

Negdašnji Dinamov junior otkrio je i što o svemu misli šef struke prvog sastava Frank de Boer. “Trener je rekao da sam bio izvanredan. Sljedeće nedjelje Ajax dočekuje Twente i tko zna – možda konačno dobijem šansu. Osjećam da sam u formi i vjerujem da ću odraditi pravo, dobro proljeće.”

Murić je u fokus javnosti dospio ovoga vikenda kada je dva puta pogodio mrežu Volendaama u pobjedi svoje momčadi 4:3. “Prvi sam gol zabio jačom, lijevom nogom sa 16 metara u suprotni kut nakon bijega s centra i driblanja trojice suparničkih igrača. Drugi sam postigao također s ruba kaznenog prostora, ali desnom nogom”, istaknuo je mladi nogometaš svoju raznovrnost.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.