Na europskom juniorskom prvenstvu – Huklek osvojio broncu!

Na europskom juniorskom prvenstvu – Huklek osvojio broncu!

Foto: Ivan Hulek s trenerom Antonom Đokom

IVAN HUKLEK, član HK “Sesvete”  osvaja brončano odličje na Prvenstvu Europe za juniore u hrvanju grčko-rimskim načinom. Domaćin Europskog Prvenstva je  bio grad Bukurešt, Rumunjska. Ivan je nastupio u kategoriji do 84 kg u sklopu hrvatske hrvačke reprezentacije koju čine: ( Jurica Grbinićek HK „Hrv. dragovoljac“ – Brezovica; Antonio Kamenjašević, HK „Metalac“ – Zagreb; Ivan Huklek, HK „Sesvete“,  Andrea Rojnić, trener Anton Đok, trener Senad Mujagić, sudac Saša Petak)

Na putu do odličja HUKLEK je izgubio jedino od ISLAM ABBASOVA (AZE), inače europskog i svjetskog prvaka, a redom je pobjeđivo JOVANA IVOŠEVICA (SRB), VEETI ALEXIS VAELA (FIN), ARIAN GUENEYA (GER ).

Ovo je velik uspjeh za hrvatsko i zagrebačko hrvanje te mu Savez Hrvačkih Športova Grada Zagreba čestita na ovom hvale vrijednom rezultatu, a čestitkama se pridružujemo i  mi – navijači.

Doček našeg brončanog Ivana Hukleka bit će organiziran danas u 8:30 u zračnoj luci Pleso, a nešto kasnije tokom dana, točnije u 20:00h za sve prijatelje hrvanja u restoranu “Vallis”  u Sesvetama.

Foto: Ivan Huklek /HHS

Foto: Ivan Huklek /HHS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.