Na hrvatsku televiziju dolazi UFC spektakl

Na hrvatsku televiziju dolazi UFC spektakl

Hoće li Amanda Nunes obraniti svoju titulu?

Alaistar Overeem/Foto: Gettyimages

U nedjelju od 4 sata ujutro održat će se UFC 224, a istoga dana navečer će Nova TV emitirati snimku toga. Show se održava u Brazilu, u Rio de Janeiru.

U glavnoj borbi večeri Brazilka Amanda Nunes brani titulu protiv Raquel Pennington. Nakon što je obranila titulu protiv Ronde Rousey i Valentine Ševčenko, na red je došla Raquel Pennington. Mnogi stručnjaci daju veliku prednost Amandi Nunes u ovoj borbi.

Glavni show će otvoriti dvije legende brazilske slobodne borbe. To su Vitor Belfort i Lyoto Machida. Bit će ovo prava poslastica za sve Brazilce, a Belfortu bi ovo trebao biti oproštajni meč.

Jacare Souza i Kevin Gastelum će se sastati u borbi prije main eventa. Riječ je o dvojici izvrsnih boraca i teško je naći favorita u ovoj borbi. Vrlo vjerojatno će pobjednik ove borbe dobiti priliku za titulu u srednjoj kategoriji.

U preostale dvije borbe vidjet ćemo u bantamu Johna Linekera i Briana Kellehera, a tu je i obračun dviju atraktivnih borkinja, popularnih i na društvenim mrežama, Dern MacKenzie i Amande Cooper.

Cijeli card:

Women’s Bantamweight : Amanda Nunes(c) vs Raquel Pennington

Middleweight : Jacare Souza vs Kevin Gastelum

Women’s Catchweight : Dern MacKenzie vs Amanda Cooper

Bantamweight : John Lineker vs Brian Kelleher

Middleweight : Vitor Belfort vs Lyoto Machida

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.