Na pomolu je revanš Mayweather – Pacquiao?

Na pomolu je revanš Mayweather – Pacquiao?

Floyd Mayweather izjavio je kako bi se mogao ponovno boriti protiv Mannyja Pacquiaoa...

Floyd Mayweather/Foto: Gettyimages

Filipinski borac Manny Pacquiao uskoro bi se trebao podvrgnuti neminovnoj operaciji bolnoga ramena, zbog koje je umalo pod znak pitanja doveden pompozno najavljivani ‘Meč stoljeća’.

Floyd Mayweather u Las Vegasu je, pred očima milijuna gledatelja pred televizijskim ekranima i krcatom dvoranom željnom dobrog boksa, jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Pacquiaoa, no repovi od ‘sporne borbe’ još se uvijek vuku uokolo.

Neki tvrde kako je Amerikanac trijumf izborio ‘na lijepe oči’, Filipinac je i sam izjavio kako smatra da je oštećen, a iste su se rečenice mogle pročitati i od njegova menadžera i trenera. Odmah su krenule spekulacije o uzvratnom susretu, a stigao je i prvi odgovor.

“Kad se oporavi od operacije, definitivno bih se mogao ponovno boriti protiv njega”, poručio je Pacquiaou Mayweather, prenosi ESPN.

Kad bi se eventualni revanš mogao održati još je nejasno, ali to vjerojatno ne bi bilo prije 2016. godine s obzirom na činjenicu da filipinskog boksača čeka najmanje devet mjeseci stanke i rehabilitacije poslije operativnog zahvata.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.