Na prozivci Dinama čak 33 igrača – Njih deset mora otići, a sprema se i novo pojačanje!

Na prozivci Dinama čak 33 igrača – Njih deset mora otići, a sprema se i novo pojačanje!

Prometno će biti ovih dana u zagrebačkoj momčadi.

Foto: gloswielkopolski.pl

Nakon što je zagrebački Dinamo doveo već devet novih igrača ovog ljetnog prijelaznog roka, Modri su se okrenuli odlascima. Klub su zasada napustili jedino Borna Sosa i Ante Ćorić, no izvjesno je kako će odlazaka biti još.

El Arabi Hilal Soudani na pragu je odlaska, a ponude za Danija Olma, Benkovića i Domagoja Livakovića neprestano pristižu. No, njima se moraju pridodati i igrači koji će otići na posudbe, jer zasada Dinamovaca ima – previše.

Naime, na prozivci prvaka Hrvatske našlo se čak 33 imena, od kojih su 25 igrača bila prisutna. Gavranović, Lecjaks, Livaković, Moharrami, Soudani i Stojanović su bili opravdano odsutni, Leovac bi se trebao pridružiti sutra, a Moro je ozlijeđen.

Nenad Bjelica bi se, prema tome, trebao odreći još najmanje desetorice nogometaša, uzmemo li u obzir da se Lovro Majer i Kevin Theophile-Catherine trebaju priključiti momčadi svojim dolascima. Liječnički pregled Lovro bi trebao odraditi tokom dana, a zatim se i pridružiti treninzima.

Koji igrači će otići na posudbe, koji u Lokomotivu, a koji će napustiti klub, saznat će se vrlo brzo, s obzirom da su europske i domaće obveze sve bliže.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.