HNK Rijeka – GNK Dinamo 0:0

Na Rujevici odigran remi

Na Rujevici odigran remi

 U čvrstoj i borbenoj utakmici s malo prilika Dinamo je znao odgovoriti na agresivnost domaćina i na kraju je podjela bodova najrealniji ishod.

Foto: nk-rijeka.hr

Modri su remijem zadržali četiri boda prednosti ispred Rijeke, a isto je toliko  kola ostalo do kraja prvenstva.  Prvaci su momčadski odigrali na visokoj razini, a utakmicu će posebno rado pamtiti Marko Pjaca koji se u rekordnom vremenu vratio od teške ozljede i zaigrao zadnjih desetak minuta derbija. Ritam je bio dobar pa je čvrstih, tvrdih i borbenih 45 minuta bez prilika prošlo jako brzo. Dinamo je u nastavku bio konkretniji u igri prema naprijed, nije niti tada bilo pravih i izrađenih prilika, ali onako opasno kako je na trenutke prvog dijela izgledala Rijeka takav je bio Dinamo skoro cijeli nastavak.

Rijeka: Vargić – Ristovski, Samardžić, Lešković, Žuta – Maleš, Bradarić – Tomasov, Gavranović (od 58. Močinić), Matei (od 65. Vešović) – Bezjak (od 87. Balaj)

Dinamo: Eduardo – Stojanović, Sigali, Schildenfeld, Matel – Machado, Antolić – Soudani, Ćorić (od 73. Šovšić), Fernandes (od 79. Pjaca) – Henriquez (od 46. Rog)

Suci: Bruno Marić (Daruvar), Borut Križarić (Čakovec), Goran Loparac (Sladojevci), Mario Zebec (Varaždin)

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.