Na turniru u Umagu legende teniskog svijeta – AGASSI, IVANIŠEVIĆ, FERRERO!

Na turniru u Umagu legende teniskog svijeta – AGASSI, IVANIŠEVIĆ, FERRERO!

Dva dana prije službenog otvorenja turnira, interes za praćenjem egzibicije Agassi - Ivanišević na samom je vrhuncu. 

Foto: ATP Croatia Open Umag facebook

Prvi dolazak u Hrvatsku jednog od najboljih tenisača u povijesti i njegov egzibicijski meč s Ivaniševićem izazvao je oduševljenje među teniskom publikom, a ATP stadion rasprodan je do zadnjeg mjesta.

Tako će više od 4 000 zaljubljenika u tenis imati priliku uživo biti dijelom tenisko-zabavne predstave koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi oni koji nemaju priliku biti u Umagu u subotu, moći će uživati u egzibiciji putem svojih televizijskih ekrana i direktnog prijenosa egzibicijskog meča na 2. programu HRT-a od 21 sat i 10 minuta.

Uz  Agassija i  Ivaniševića na umaški turnir dolazi  i Juan Carlos Ferrero, nekadašnji prvi igrač svijeta koji je 2003. osvojio i Roland Garros, a 2010. i umaški turnir.

“Kako se bližimo turniru to uzbuđenje sve više raste – kako među organizacijom tako i među našim gostima. Dva dana nas dijele do službenog otvorenja i do maestralne egzibicije kojom započinjemo novo izdanje našeg turnira, a rasprodan ATP stadion garantira vrhunsku atmosferu. Ponosni smo na sportsko-zabavni program koji smo osmislili i realizirali u suradnji s našim sponzorima i partnerima, a u kojem će uživati više od 100.000 posjetitelja”, izjavio je Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira.

Kako bi vrijeme do egzibicije što brže prošlo, pozivaju se roditelji i najmlađi ljubitelji tenisa da  se pridruže na veselom Kid’s Dayju s Agassijem, Ivaniševićem i Ferrerom, a koji će se održati u subotu, 16. srpnja, na ATP stadionu od 16:30 sati.

Zato vidimo se na još jednom ATP turniru u Umagu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.