Nada gostuje u Sinju

Nada gostuje u Sinju

Očekuju nas nova ragbijaška uzbuđenja...

Foto: Hrvatski ragbijaškl savez

Prvenstvo Hrvatske ove je godine zanimljivije nego ikad, a u prva dva kola momčadi su bile izjednačene, a rezultati nepredvidivi. Ove subote nas u trećem kolu ponovno očekuju tri uzbudljive utakmice.

Mladost će u Zagrebu dočekati slovensku Ljubljanu, koja nastupa u ovogodišnjem PH. Mladostaši su dobro ušli u sezonu, no nakon toga doživjeli grubo prizemljenje u Splitu, gdje su od Nade u prošlom kolu izgubili 20:0. Ljubljana je s druge strane u pobjedničkom nizu, nakon senzacionalne pobjede protiv Nade u gostima, prošlog vikenda visokom razlikom pobijedila i Olimpiju u prvenstvu Slovenije. Dobre igre Mladosti u ostatku sezone ukazuju kako bi utakmica ipak mogla biti ravnopravna i neizvjesna.

Nakon tijesnog poraza od Zagreba, Sinju u goste dolazi Nada koja je, kao i uvijek favorit, međutim očekuje se da će borbeni Sinj u svakom slučaju namučiti Splićane i na domaćem terenu u dalmatinskom derbiju pokušati doći do svoje prve prvenstvene pobjede.

U trećoj utakmici kola susreću se Makarska i Zagreb. Makarskoj će ovo biti prva utakmica ovogodišnjeg prvenstva, dok je Zagreb nakon lošeg otvaranja sezone, u prošlom kolu pomalo neočekivano pobijedio Sinj te će motiviran ovom pobjedom ostvarenom u zadnjim minutama, sigurno pokušati ući u pobjednički niz.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.