Najbolji menadžer svijeta o Šveđaninu: “Mislim da će igrati još pet godina”

Najbolji menadžer svijeta o Šveđaninu: “Mislim da će igrati još pet godina”

Mino Raiola oduševljen je oporavkom Zlatana Ibrahimovića od teške ozljede koljena.

Foto: Twitter

Mino Raiola, menadžer 36-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića, smatra da napadač Manchester Uniteda može igrati još barem pet ili šest godina, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

“Dr. Freddie Fu, liječnik koji nadgleda njegov oporavak, kazao je da nikad u svojoj karijeri nije vidio tako jako i gotovo neoštećeno koljeno kod igrača koji ima tako dugačku karijeru. On je jedan od najboljih ortopedskih stručnjaka na svijetu. Također, kazao je da sa svojim suradnicima želi pročavati Ibrahimovićevo koljeno. Zbog toga mislim da će igrati još barem pet ili šest godina”, rekao je Raiola.

Ibrahimović je u travnju ozlijedio koljeno, a nedavno je izjavio kako smatra da bi se mogao vratiti na travnjak u vrijeme Božića. Istog je mišljenja i trener Jose Mourinho.

“Ja sam godinama radio za Zlatana i sada je vrijeme da on malo radi za mene, nekih pet ili šest godina. Imam odraslu djecu i treba mi novac, pa ćemo sada promijeniti uloge. Njegova plaća ide meni, a njemu ostaje moja provizija”, našalio se Mino Raiola.

Raiola ističe da ima poseban odnos sa Ibrahimovićem.

“I nakon igračke karijere Zlatan će uvijek biti dio mog života, bez obzira bude li stolar, investicijski bankar ili nogometni trener. No, pomozi bože onome kome će on biti trener. Baš bih volio vidjeti igrača koji bi se usudio reći Zlatanu da nema pojma o čemu govori. To bi bilo vrlo zanimljivo, taj bih video svakako želio vidjeti”, kazao je Raiola.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.