Najduži dan u karijeri Dejana Lovrena (VIDEO)

Najduži dan u karijeri Dejana Lovrena (VIDEO)

Dejan Lovren večeras će saznati težinu neugodne ozljede...

Dejan Lovren/Foto: facebook.com/DejanLovren

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren u nedjeljnoj utakmici 16. kola Premiershipa pretrpio je potencijalno vrlo tešku ozljedu koljena, nakon što je na njega grubo startao nogometaš West Bromwich Albiona Craig Gardner.

Stoper redsa bolno je kriknuo i ostao ležati na travnjaku, iz koljena mu je počela curiti čak i krv, a liječnici su ga, s maskom na licu, s terena iznijeli na nosilima.

Izgledalo je jako ružno, a u oči ‘bode’ i činjenica da Gardner za prekršaj nije sankcioniran ni žutim kartonom. Njegov trener Tony Pulis izjavio je pak kako ne vjeruje da se uopće radi o – prekršaju, dok je Jürgen Klopp nakon posljednjeg sučeva zvižduka odbio svom kolegi na suprotnoj klupi pružiti ruku. “Inače to činim, ali ovo nije bila prijateljska utakmica”, kazao je Nijemac.

26-godišnji branič večeras bi se trebao podvrgnuti dodatnim pregledima i snimkama koljena, nakon što oteklina malo splasne, a Klopp je odmah poslije utakmice kazao kako mu se čini da je Lovren u redu: “Radi se o posjekotini. Dejan je kazao kako nije toliko strašno, ali treba ipak pričekati. U ovakvim situacijama svašta se može dogoditi, ali vjerujem da ćemo ovoga puta imati malo više sreće. Zaista se nadam da ozljeda nije ozbiljnija”, kazao je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.