Najjača hrvatska reprezentacija otputovala na EP

Najjača hrvatska reprezentacija otputovala na EP

Hrvatski gimnastičari otputovali su u Montpellier, gdje ih očekuje nastup na Europskom prvenstvu...

Najjača hrvatska muška gimnastička reprezentacija danas (subota) je otputovala na Europsko prvenstvo u francuski Montpellier, koje starta od 15. do 19. travnja.

Filip Ude, Marijo Možnik, Robert Seligman, Tomislav Marković, Andrej Korosteljev i Tin Srbić žele nastaviti niz osvajanja velikih medalja za hrvatsku gimnastiku. Montpellier nas je 2012. godine dobro zapamtio, jer tamo je Možnik, također na EP-u, osvojio seniorsko srebro na preči, a Korosteljev juniorsku broncu na parteru.

“Posljednjih dana pripremao sam se sa slovenskim reprezentativcem Sašom Bertonceljom kod mene u Nedelišću. On je moj veliki konkurent na konju s hvataljkama, ali super je kad imaš priliku sparirati s nekime jakim kao ti. Iskreno, meni Montpellier ne budi lijepe uspomene, tada nisam ništa napravio, meni je to povratak na ‘mjesto zločina’, nisam bio spreman u glavi, ali sada jesam”, poručio je Filip Ude, aktualni viceprvak svijeta na konju s hvataljkama.

U pratnji vježbača su treneri Igor Križimski, Saša Solar, Tigran Gorički i Lucijan Krcen, trener i vođa delegacije Vladimir Mađarević, fizioterapeut Vlatko Vorih, te suci Boris Čulin i Nenad Solar. Kvalifikacije naše reprezentacije na rasporedu su u četvrtak, 16. travnja, petak je rezerviran za finala višeboja, a subota i nedjelja za pojedinačna finala.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.