Najskuplji HNL-ovac poslije prvog treninga: “Već se osjećam kao dio ekipe”

Najskuplji HNL-ovac poslije prvog treninga: “Već se osjećam kao dio ekipe”

Marko Rog u Dinamu se već osjeća kao kod kuće...

Marko Rog i Domagoj Antolić/Foto: Facebook GNK Dinamo

Iza najskupljeg pojačanja u povijesti HNL-a prvi je trening u dresu prvaka Hrvatske. Marko Rog za pet milijuna eura prešao je iz RNK Splita na Maksimir te se ravno sa priprema crvenih u Sloveniji pridružio modrima u Moravskim Toplicama.

“Nisam se baš naspavao, dojmovi se nisu slegli jer sve odvilo tako brzo. No, brzo ću se priviknuti – čim počnu treninzi i nogomet. Svi su me odlično prihvatili, mnogo igrača znam i iz mlade i A reprezentacije – s Pjacom sam bio cimer tako da već sada mogu kazati da mi je u Dinamu jako lijepo”, prve su riječ devetnaestogodišnjeg veznjaka.

Zoran Mamić očito je jako želio Roga u svojoj svlačionici s obzirom na činjenicu da je svog ‘velikog brata’ nagovorio da iskešira čak pet milijuna eura – nikad više za jednog igrača s HNL ‘pašnjaka’. Pod paskom mlađeg Mamića Varaždinac je odradio prvi trening, a pretpostavlja se kako bi trebao debitirati protiv makedonskog Vardara.

“Već se osjećam kao dio ekipe”, kaže Rog. “Dečki su odlični, a vjerujem da će poslije nekoliko treninga i utakmica sve biti i još bolje”, zaključio je dojučerašnji Splitovac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.