Nakon prvijenca za Hrvatsku, Mitrović spreman dati svoj doprinos i protiv Finske

Nakon prvijenca za Hrvatsku, Mitrović spreman dati svoj doprinos i protiv Finske

"Ne smijemo podcijeniti Finsku, moramo biti maksimalni. Sigurno će i oni biti motivirani, ali moramo ostati jednako ozbiljni kao i protiv Kosova", zaključuje Mitrović.

Matej Mitrović u četvrtak je protiv Kosova ušao s klupe za pričuve, zamijenio kapetana Ćorluku i postigao svoj prvijenac za hrvatsku reprezentaciju.  Hrvatska je na gostovanju kod Kosova slavila visokih 6:0, a utakmicu će posebno dugo pamtiti mladi branič Rijeke Matej Mitrović, koji se prvi puta upisao u strijelce u dresu Vatrenih, u svom drugom nastupu.

“Nažalost, priliku sam dobio jer se Ćorluka ozlijedio, ali pokušao sam je iskoristiti najbolje što mogu. Sretan sam i zadovoljan, a fenomenalan je osjećaj zabiti prvijenac. Bilo mi je lakše u drugom poluvremenu jer smo već riješili utakmicu, a potrudio sam se što bolje uklopiti i nadam se da sam to dobro odradio”, ispričao je Mitrović.

Protiv Kosova je unatoč rezultatu bilo i ponešto posla u obrani. “Nisu oni nepovezana momčad. Čak i kad smo već imali dobar rezultat, čekali su nas na protunapade i nisu bili tako bezopasni kao što rezultat sugerira. Znali smo da nam neće biti lako zbog tih ozljeda u našoj momčadi, ali brzo smo zabili prvi gol i primirili Kosovo, dok je njima prva domaća utakmica bila dodatan motiv, ali i pritisak.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.