Nakon Španjolske slijedi Estonija novo iskušenje na domaćem terenu

Nakon Španjolske slijedi Estonija novo iskušenje na domaćem terenu

Foto: Mario Ćužić/HNS

Hrvatska U-21 na vodećem mjestu svoje kvalifikacijske skupine dočekuje susret s Estonijom u Zaprešiću. Utakmica Hrvatske i Estonije  počinje u 18:00 sati, a pravdu će dijeliti ciparski sudac Dimitrios Massias.

Hrvatska i Estonija sastale su se već u rujnu prošle godine, a Gračanovi izabranici Tartu su napustili sa sva tri boda u džepu. Za pobjedu 4:0 pobrinuli su se dva puta Pašalić te po jednom Milić i Radošević. Estonci su svoje jedine bodove u skupini zasad osvojili protiv San Marina, remijem kod kuće 0:0 i pobjedom u gostima 2:1, a na gostovanjima kod Švedske i Gruzije poraženi su rezultatima 5:0 i 3:0. Hrvatska je u dosadašnjim domaćim ogledima u kvalifikacijama pobijedila Gruziju 1:0 u Koprivnici i San Marino 4:0 u Šibeniku, uz riječki poraz od Španjolaca (2:3) kojima je uzvratila naknadano na njihovom terenu u Burgosu.

Podsjetimo kako je u četvrtak, 24.ožujka igrana utakmica između Španjolske i Hrvatske U-21. Izabranici Nenada Gračana tada su na najbolji način, na njihovom terenu u Burgosu, uzvratili za poraz u Rijeci i slavljem od 3:0 ponovno zasjeli na prvo mjesto Skupine 6 kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. Taj veliki uspjeh, ostvaren uz dva pogotka Perice i jedan Ćaleta-Cara, mladi Vatreni upravo danas žele potvrditi u Zaprešiću, kada im u goste dolazi estonski vršnjaci.

nogomet u-21_n []

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.