Nakon sukoba sa trenerom, Makedonac napustio Slaven Belupo

Nakon sukoba sa trenerom, Makedonac napustio Slaven Belupo

Kitanovski je u 14 nastupa postigao jedan pogodak i upisao tri asistencije.

foto: Zvonimir Markač // klikaj.hr

Nakon što je zimus stigao iz Istre 1961 u Koprivnicu i u dresu Slaven Belupa odigrao tek 14 utakmica, makedonski nogometaš Tome Kitanovski nije dočekao kraj sezone nego je raskinuo ugovor sa Farmaceutima nakon sukoba sa trenerom Tomislavom Ivkovićem.

“Kitanovski svojim nastupima u proljetnom dijelu prvenstva nije opravdao očekivanja kluba” – kratko je objavio klub na službenoj stranici.

Nezadovoljan Kitanovski tražio je objašnjenje i ispričao drugu stranu priče koja govori o sukobu s trenerom koji je eruptirao u Vinkovcima kada je Makedonac zamjenjen već u prvom poluvremenu.

“Na utakmici u Vinkovcima trener mi je psovao mater što se čulo i na prijenosu. To nisam u životu doživio i odmah sam sljedeći dan kod direktora tražio papire, ali uprava kluba odbila je to i tražila odštetu. Sada su ipak popustili i sporazumno smo se razišli. Jedini razlog zbog kojeg sam napustio Koprivnicu je trener i njegovo ponašanje prema meni te maltretiranje na treninzima i utakmicama. Nadam se da sam zadnji put u karijeri radio s takvim trenerom” – rekao je Kitanovski.

“Jednostavno niti on s klubom, niti momčad s njim nije kliknula, nije došao na razinu koju smo očekivali. Pošto on više nije naš igrač suzdržati ću se komentara na njegove izjave. Ekipa i ja najbolje znamo što je bilo” – poručio je trener Slaven Belupa, Tomislav Ivković.