Napadač Fole: “Ne poznajem Dinamove igrače, ali čuo sam da su se vratili BBB-i”

Napadač Fole: “Ne poznajem Dinamove igrače, ali čuo sam da su se vratili BBB-i”

Večerašnju utakmicu Dinama i Fole u drugom pretkolu Lige prvaka najavio je napadač Luksemburžana Žarko Lukić.

Foto: commons.wikimedia.org

Dinamo večeras na Maksimiru igra prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Fole Esch, a da su se prvaci Luksemburga dobro pripremili potvrdio je 32-godišnji napadač srpskih korijena Žarko Lukić.

Spremili smo se, pa sada s nestrpljenjem iščekujemo dvoboj u Maksimiru. Analiziramo Dinamo, svakog igrača posebno, a naš je trener za svakog igrača pripremio obaveznu lektiru. Svaki naš igrač mora dobro proučiti suparnika s kojim bi se mogao sresti na terenu. Napadači proučavaju vaše braniče, stoperi vaše napadače“, kazao je Lukić u intervjuu za portal Goal.com.

Ipak, Lukić se pokazao bolje upućenim u trenutnu situaciju u Dinamo izvan travnjaka:

Ma meni je nekako važno da se koncentriram na svoju igru, ne zamaram se previše suparnicima. Iskreno, ne poznajem dobro nogometaše Dinama, za većinu njih nisam ni čuo. No, znam da je Dinamo remizirao s Hajdukom, da su pritvorena braća Mamić, ali i da su se na tribinu vratili Bad Blue Boysi“.

Budući da Lukić, a niti njegovi suigrači nikada nisu igrali pred 20-ak tisuća navijača, pretpostavlja kako bi im to moglo predstavljati problem, ali možda i dodatnu motivaciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.