Našičani povijest pišu u svome gradu

Našičani povijest pišu u svome gradu

Uvijek žedni je moto ovogodišnjeg iznenađenja natjecanja.

Odlukom Hrvatskog nogometnog saveza, grad Našice i Malonogometni klub Našice ugostiti će u dvorani OŠ Kralja Tomislava završnicu Kupa Hrvatske u malom nogometu na kojem će nastupiti Split Tommy, Futsal Dinamo, Vrgorac i po prvi puta u povijesti Našice koje se kao drugoligaš plasiralo na Final Four.

MNK Našice osnovane su 2005. godine i ova generacija igrača biti će upisana zlatnim slovima u povijest kluba. Uz malo sreće u ždrijebu i puno prolivenog znoja na parketu izborili su ulazak među samu elitu hrvatskog futsala, a oduševljenje u gradu domaćinu i samom klubu opisao nam je njihov ponajbolji igrač Hrvoje Galinec:

“Naravno da smo svi jako ponosni što će se final four odigrat u našim Našicama. Veliki događaj za naš mali grad, a ovim putem pozivam sve Našičane, kao i ostale ljubitelje futsala da dođu u dvoranu i podrže naš mali klub u ovom povijesnom trenutku. Samim time što smo jedini drugoligaš na final fouru daje dodatnu vrijednost našem uspjehu, a naravno da se nećemo predati nogomet je puno puta dokazao da ne pobjeđuju uvijek najbolji. Loš dan protivničke ekipe, puna dvorana i naše srce i sve je moguće.

Našicama su kuglice u ždrijebu polufinala dodijelile ni manje ni više nego prvog favorita Split Tommy predvođenog kapetanom reprezentacije Tihomirom Novakom.

“O samoj ekipi Split Tommya ne treba previše govoriti, najtrofeniji hrvatski malonogometni klub prepun reprezentativaca, ali kao što rekoh čuda su moguća a mi smo već par čuda priredili. Zato još jednom poziv svima da dođu u našičku dvoranu i pomognu da ova bajka traje i daje. Uvijek žedni!!!” – najavio nam je jedan od starosjedioca u našičkoj ekipi, koji je tamo od samih početaka stvaranja kluba Hrvoje Galinec.

Završni turnir na rasporedu je u subotu i nedjelju 24. i 25. ožujka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.