Nasri: “Messi je s drugog planeta”

Nasri: “Messi je s drugog planeta”

Uoči utakmice osmine finala Lige prvaka između Manchester Cityja i Barcelona, Samir Nasri izjavio je kako je samo Messi s 'drugog planeta'...

Samir Nasri/Foto: Gettyimages

Uoči utakmice Lige prvaka između Manchester Citya i Barcelone, veznjak Citya Samir Nasri izjavio je kako Lionel Messi jest s drugog planeta, ali da to nisu i ostali igrači Barce.

“Prošle godine igrali smo s previše respekta. Ovaj puta bit će drukčije jer znamo svoje kvalitete. Istina, Messi jest sa drugog planeta, ali ostali nisu. Kod nas nema straha, niti kompleksa inferiornosti”, rekao je veznjak Cityja Samir Nasri.

Barcelona i Manchester City sastali su se i prošle sezone u osmini finala Lige prvaka, a oba puta slavila je Barca (2:1, 2:0).

Kapetan Manchester Citya Vincent Kompany istaknuo je kako je važno imati dobar posjed lopte.

“Ako ritam utakmice bude spor, odgovarat će Barceloni i to ne smijemo dopustiti. Vrlo je važan posjed lopte i da igru što više preselimo na Barcinu polovicu, što bliže njihovu golu. Barca nije ekipa s kojom ćete se mučiti cijelu utakmicu, to će vam se prije dogoditi kad igrate protiv Stokea. Barcelona je momčad s posebnim igračima, koji jednim magičnim potezom mogu riješiti utakmicu”, kazao je Kompany na konferenciji za novinare dan uoči susreta.

“Prošle se godine nismo iskazali jer nam je dvoboj protiv Barce došao u lošem trenutku, kada je iza nas bilo 19 utakmica u samo dva mjeseca”, dodao je Kompany.

Novinari su ih upitali boje li se Messija, Neymara i Luisa Suareza, a Kompany je kazao kako straha nema te da u Barcinoj igri ne postoji ništa (novog) zbog čega bi se građani trebali zabrinuti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.