Nastavlja se berba medalja u Sočiju!

Nastavlja se berba medalja u Sočiju!

Drugog dana natjecanja u Sočiju Hrvatska je osvojila nove medalje...

Getty Images

Drugog dana natjecanja na IWAS Svjetskim igrama koje se održavaju u ruskom Sočiju nastupili su hrvatski atletičari i plivači. U bacanju diska Velimir Šandor, član AKOSI Uspon iz Velike Gorice, daljinom od 17.45 metara osvojio je zlatnu medalju i u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja postavio je treći rezultat ovogodišnje atletske sezone.

Šandor je izjavio: “Osjetio sam već na posljednim treninzima da u rukama imam ovu daljinu. No, oprez je majka mudrosti te sam najavljivao samo potvrđivanje svog najboljeg rezultata karijere, kojeg sam danas daleko nadvisio. Soči će mi zasigurno tako ostati u prelijepim uspomenama jer je to moje prvo svjetsko zlato. Još jednom zahvaljujem svom treneru Ivanu Čengiću i prijateljima u klubu na svemu što su učinili za mene da dođem do svjetskih vrhova.”

Miroslav Matić, član AKOSI Srce iz Rijeke, u spojenim kategorijama osvojio je srebro daljinom od 9.15 metara. Marijan Presrečan,član AKOSI Agram iz Zagreba, u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja osvojio je zlatnu medalju bacivši disk na 14.29 metara.

Današnji dan za plivačku reprezentaciju bio je najaktivniji. Imali smo sedam nastupa i od toga osvojeno je jedno drugo mjesto Dine Sinovčića i dva treća mjesta Ante Rađe i Kristijana Vincetića. Sve medalje osvojene su u disciplini 100 metara leđno.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.