Natko Zrnčić Dim nakon treninga u Wengenu: Na kraju sam ostao bez snage, skoro sam završio u mreži

Natko Zrnčić Dim nakon treninga u Wengenu: Na kraju sam ostao bez snage, skoro sam završio u mreži

Ivica Kostelić trening je završio na 54. mjestu sa vremenom od 2:42:24, a Natko Zrnčić Dim na 49. mjestu sa vremenom od 2:41:98 minute

Natko Zrnčić Dim/Getty Images

Na prvom službenom treningu spusta u Wengenu najbrži je bio Austrijanac Matthias Mayer s vremenom 2:36:52 minute. Na drugom mjestu bio je Švicarac Janka Carlo sa zaostatkom od 0,65 stotinki i treće plasirani ujedno i vodeći u ovoj disciplini Norvežanin Kjetil Jansrud sa zaostatkom od +0,89 stotinki.

Ivica Kostelić trening je završio na 54. mjestu sa vremenom od 2:42:24, a Natko Zrnčić Dim na 49.  mjestu sa vremenom od 2:41:98 minute. U utrke Svjetskog Kupa vratio se i Bode Miller koji je na treningu bio 27.

– Staza je u dosta dobrom stanju. Malo se mijenja podloga, ali to je normalno na dugačkom spustu. Nisam vozio dobro, nisam baš oduševljen svojim spustaškim skijanjem u ovom trenutku. Zadnja dva, tri tjedna smo se posvetili slalomu i nije se lako prebaciti na duge skije, rekao je Ivica Kostelić.

Trening je protekao bez problema iako je u jednom trenutku bilo upitno spuštanje starta zbog jakog vjetra.

– Napravio sam jednu veliku pogrešku koja je bila dosta opasna. Na kraju staze sam ostao bez snage u nogama i potegnulo me na repove. Jedva sam se izvukao da ne završim  u mreži. Tu sam izgubio dvije sekunde do cilja. Staza je dobra. Vjetar nije stvarao probleme na skokovima. Puhalo je jedino na prvom dijelu, ostalo je sve u redu, rekao je Natko Zrnčić Dim.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.