Navijači West Hama: “Dobrodošao Super Slav!”; Bivši igrači: “Riskantan potez”

Navijači West Hama: “Dobrodošao Super Slav!”; Bivši igrači: “Riskantan potez”

Slavena Bilića različito su 'dočekali' navijači i bivši igrači West Hama, kao i otočki mediji...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić i službeno je preuzeo trenersku palicu u West Hamu, a tom su ga prigodom na društvenim mrežama ‘jedva dočekali’ navijači čekićara.

Većina pristaša kluba s Upton Parka zadovoljna je potezom klupske vrhuške, no nije mnogo onih koji su pretjerano oduševljeni vraćanjem bivšeg igrača na menadžersku stolicu.

Biliću najviše u prilog ide upravo činjenica što je nosio dres West Hama, pa se tako može pročitati: “Oduvijek je bio čekićar”, “Dobrodošao Super Slav”, “Sad nam dovedi pojačanja”, “Lijepo je imati bivšeg igrača na klupi” i slično.

Jedan navijač istaknuo se pak svojom ‘rezignacijom’, ali i oštrinom: “Bio je prosječan, ali strastven. Doveden je da zadovolji navijače, ne zbog svojih sposobnosti. Sam Allerdyce nije imao PR”, stoji u komentaru.

Na Bilićev dolazak uvelike su se osvrnuli i otočki mediji i bivši igrači. Negdašnji engleski reprezentativac i nogometaš West Hama Tony Cotte rekao je tako: “Bilić je odličan posao Uprave, pametan potez i zapravo jedini pravi izbor. Sretan sam što je dobio priliku. Ljudi govore da ‘nema iskustva u vođenju engleskih klubova’, no smatram da mu se treba pružiti šansa. Uvjeren sam da je West Ham dobio sjajnog trenera.”

Još jedan bivši igrač čekićara prokomentirao je Bilićev dolazak, no on ga je okarakterizirao kao ‘riskantan potez’ te upozorio: “Navijači žele gledati uzbudljiv nogomet. Mislim da će Slavenu biti teško jer ga osim izazova u engleskom prvenstvu čeka i Europska liga. Moglo bi to biti previše za njegove igrače, a velik bi uspjeh bio da sljedeću sezonu završi i među deset najboljih”, prenosi Sky Sport.

Komentara je zaista bilo svakavih, a među onim negativnima ističe se i sljedeći: “Dali ste otkaz Samu Allardyceu kako biste doveli velikog stručnjaka za iduću sezonu, a onda potpišete Slavena Bilića. Na što je spao ovaj svijet? Potpuno sam šokiran.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.