NBA: “Hezonjina magija za početak NBA karijere”

NBA: “Hezonjina magija za početak NBA karijere”

Amerikanci su i dalje oduševljeni Marijom Hezonjom...

Mario Hezonja i Tyler Harvey/Foto: facebook.com/OrlandoMagic

Mario Hezonja nije ni došao na sjevernoamerički kontinent, a već je svojoj novoj momčadi donio pobjedu u prvoj utakmici Ljetne lige te oduševio nastupima u ostalim ispitima.

Mladog Hrvata hvali trener, lijepe riječi u javnost plasiraju i njegovi suigrači, a Reggie Miller nedavno je napisao kako mu se “stvarno jako sviđa Hezonja”.

Dosta prostora dvadesetogodišnjak je sada dobio i na službenim stranicama NBA-a. “Hezonja je prihvatio loptu od Marblea i u zadnjim trenucima dodatnog vremena zabio slatku tricu. Sjajno je nastavio i u drugom nastupu za Magic; probio se pored obrambenog igrača, malo zastao pored linije slobodnih bacanja, a onda snažno skočio i veličanstveno zakucao jednom rukom u trenutku dok ga je po licu udarao Richard Solomon…”

Fran Blinebury dalje piše: “Za početak NBA karijere, bila je to magija. Peti izbor drafta pokazao je sve osobine koje su mu i pripisivali uoči samog izbora. Dvadesetogodišnjak iz Hrvatske proglašen je najsamopouzdanijim igračem ovogodišnjega drafta, ali kako se kaže – zašto ne, ako tu bahatost imaš čime potkrijepiti?”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.