„Mislim da je Dario bio izvrstan,“ rekao je trener Brown za našeg igrača. „Stavio sam ga u igru u trenucima u kojima je on bio ključni faktor smanjenja razlike. Mislim da je izvrsno odigrao taj period."

NBA: ŠUTERSKI UČINAK SEZONE ZA DARIJA ŠARIĆA

NBA: ŠUTERSKI UČINAK SEZONE ZA DARIJA ŠARIĆA

Dario Šarić www.nba.com/sixers/

Philadelphia 76ersi htjeli su se, nakon ne baš uspješnog road-tripa, vratiti konkurentnoj i fizičkoj košarci. Većim dijelom sinoćnje utakmice u tome su i uspjeli. Ipak, San Antonio Spursi, pokazali su zašto drže drugi najbolji omjer lige. Njihov balansiran napad i postojana obrana bili su dovoljni za 111:103 pobjedu.

Prvo ime susreta bio je  All-Star Kawhi Leonard s 32 poena, 5 skokova i 6 asistencija. Pridružio mu se LaMarcus Aldridge jedanaestim double-double učinkom sezone (15 poena, 10 skokova).

Sixersi nisu poveli ni jednom tijekom cijele utakmice, ali uspjeli su se nekoliko puta približiti na najmanju razliku i usijati strah u kosti gostima iz Texasa. Najbliže su bili sedam i pol minuta do kraja kad su smanjili zaostatak na -2.

Najbolji u redovima Philadelphije bili su Dario Šarić i Jahlil Okafor (20 poena, 8 skokova). Šarić je imao izvrsnu šutersku večer. U 21 minutu ubacio je 20 poena (šut za dva 4/6, šut za tri 4/8), te ulovio jedan skok i podijelio tri asistencije.

Šariće je zabio 4 ‘trice’, što mu je najbolji učinak karijere. „Mislim da je Dario bio izvrstan,“ rekao je trener Brown za našeg igrača. „Stavio sam ga u igru u trenucima u kojima je on bio ključni faktor smanjenja razlike. Mislim da je izvrsno odigrao taj period.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.