NBA: Vrlo dobra utakmica Bogdanovića, skroman učinak ostalih naših igrača

NBA: Vrlo dobra utakmica Bogdanovića, skroman učinak ostalih naših igrača

Bojan Bogdanović/Getty Images

Sinoć su svoj nastup u NBA ligi upisala petorica hrvatskih igrača: Dario Šarić, Mario Hezonja, Damjan Rudež, Drargan Bender i Bojan Bogdanović.

Philadelphia je na svom terenu nakon dva produžetka izgubila od Memphisa 104:99 te je tako prekinula niz od 4 uzastopne pobjede na domaćem terenu. Šarić je na parketu proveo 22 minute, a upisao je 3 koša, 5 skokova i dvije asistencije.

U “hrvatskom” obračunu između Benderovih Sunsa i Magica Marija Hezonje te Damjana Rudeža, uspješniji su bili Sunsi s 92:87. Bender je za 13 minuta upisao 3 koša, 4 skoka i dvije blokade. Rudež je na terenu proveo 8 minuta te je zabilježio skok i ukradenu loptu. Nakon nekoliko utakmica neigranja na teren se vratio Hezonja. Dobio je samo 4 minute (jedan koš), ali se nadamo kako će u narednim utakmicama dobivati veću minutažu.

Bojan Bogdanović je sinoć bio najučinkovitiji Hrvat. Njemu su za ‘double-double’ učinka nedostajala dva skoka. Bojan je u  porazu Brooklyna od Bostona (111:92) za 28 minuta zabio 14 koševa, a tome je dodao i 8 skokova te dvije asistencije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.