Nedjeljom u 2 rezervirano za trenera PPD Zagreba

Nedjeljom u 2 rezervirano za trenera PPD Zagreba

Veselin Vujović/Getty Images

U emisiji “Nedjeljom u 2” ovaj vikend 17. travnja, gostovat će  trener rukometaša Zagreba i izbornik slovenske reprezentacije Veselin Vujović. O svojem angažmanu u slovenskoj reprezentaciji na izborničkoj klupi kao i na klupi PPD Zagreba razgovarat će sa voditeljem Stankovićem.

Vujović iza sebe ima bogatu sportsku karijeru koju  je započeo u RK Lovćen te nastavio u šabačkoj Metaloplastici, koja je tada bila jedna od vodećih jugoslavenskih klubova. Potom je otišao u Barcelonu, s kojom je osvojio EHF Ligu prvaka, a karijeru je završio u Granollersu. Igrao je na poziciji lijevi vanjski. Na olimpijskim igrama i prvenstvima sa svojom momčadi osvajao  je dva puta zlato i dva puta srebro. Igračku karijeru završio je 2000. godine te je od tada radio na nekoliko trenerskih i izborničkih mjesta. U Skopju, u klubu RK Vardar, osvojio je i prvo izdanje SEHA lige. Vujović je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri prošao španjolske, srpske, makedonske klubove, a od 2014. je na klupi RK PPD Zagreb te je i izbornik slovenske reprezentacije. Prošli vikend sa slovenskim rukometašima bio je uspješan na kvalifikacijskom turniru te na krilima pobjede odveo je naše susjede na Olimpijske igre u Rio de Janeiro.

Predstoje mu važni dvoboji i s PPD Zagrebom koji u četvrtfinalu Lige prvaka igra s PSG-om. Prva utakmica je u subotu 23. travnja u zagrebačkoj Areni.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.