Neizvjesna budućnost Mesuta Ozila: Ostaje li ili napušta Arsenal?

Neizvjesna budućnost Mesuta Ozila: Ostaje li ili napušta Arsenal?

Vjerojatno će Ozil na kraju produžiti ugovor s Topnicima.

/Foto: www.arsenal.com

Arsenal je konačno počeo pregovore sa svojim glavnim playmakerom Mesutom Ozilom odnosno njegovim predstavnikom. Njemačka super zvijezda tek treba donijeti odluku o tome gdje će nastaviti svoju karijeru. Za njemačkog razigravača mnoštvo klubova je pokazalo interes a trenutni mu ugovor istječe ovoga ljeta.

Topnici su sigurni da Ozil neće potpisati predugovor s bilo kojim drugim klubom tijekom siječanjskog transfer roka. Alexis Sanchez i Jack Wilshere su u istoj poziciji jer i njima na ljeto istječe ugovor. Pregovori oko novog ugovora su prekinuti u veljači 2017. nakon što nije bila sigurna budućnost Arsenea Wengera. Ali kad je u svibnju slavni Francuz produžio ugovor na još dvije godine navedeni trio to nije učinio.

S Ozilom pregovori su započeli tek u prosincu. Barcelona, PSG i Manchester United su pokazali različite stupnjeve interesa za majstora sredine terena koji je ove sezone zabio četiri gola i dodao pet asistencija. “Ovaj klub me je učinio velikim. Jako sam ponosan da igram za klub veličine Arsenala”, izjavio je nedavno Ozil.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.