Neizvjesna budućnost Mesuta Ozila: Ostaje li ili napušta Arsenal?

Neizvjesna budućnost Mesuta Ozila: Ostaje li ili napušta Arsenal?

Vjerojatno će Ozil na kraju produžiti ugovor s Topnicima.

/Foto: www.arsenal.com

Arsenal je konačno počeo pregovore sa svojim glavnim playmakerom Mesutom Ozilom odnosno njegovim predstavnikom. Njemačka super zvijezda tek treba donijeti odluku o tome gdje će nastaviti svoju karijeru. Za njemačkog razigravača mnoštvo klubova je pokazalo interes a trenutni mu ugovor istječe ovoga ljeta.

Topnici su sigurni da Ozil neće potpisati predugovor s bilo kojim drugim klubom tijekom siječanjskog transfer roka. Alexis Sanchez i Jack Wilshere su u istoj poziciji jer i njima na ljeto istječe ugovor. Pregovori oko novog ugovora su prekinuti u veljači 2017. nakon što nije bila sigurna budućnost Arsenea Wengera. Ali kad je u svibnju slavni Francuz produžio ugovor na još dvije godine navedeni trio to nije učinio.

S Ozilom pregovori su započeli tek u prosincu. Barcelona, PSG i Manchester United su pokazali različite stupnjeve interesa za majstora sredine terena koji je ove sezone zabio četiri gola i dodao pet asistencija. “Ovaj klub me je učinio velikim. Jako sam ponosan da igram za klub veličine Arsenala”, izjavio je nedavno Ozil.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.