Nema govora o zabrani! Hrvatski navijači dobrodošli u Grčku

Nema govora o zabrani! Hrvatski navijači dobrodošli u Grčku

Izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović potvrdio je kako se s Grcima nije raspravljalo o nedolasku gostujućih navijača.

Hrvatski navijači nakon šest godina ponovno će gledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Grčkoj. Sudeći prema reakcijama iz oba saveza, zabrana dolaska gostujućim navijačima na Maksimir i u Atenu neće biti.

“Ni riječi nismo prozborili o mogućnosti da ne bude gostujućih navijača. No, kako vrlo brzo naša delegacija ide u Atenu, a i njihova dolazi ovamo, sjest ćemo i razložno dogovoriti protokol oko navijača. Vrlo su kooperativni, svjesni nekih loših iskustava s klubovima i reprezentacijom iz prošlosti, dostavit će nam sve podatke, kao i mi njima, i tada će biti poznat odgovor na ovo pitanje”, kazao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović koji se s ljudima iz Grčkog nogometnog saveza sastao odmah nakon ždrijeba u Švicarskoj.

Grci još uvijek UEFA-i nisu dostavili podatke o stadionu na kojemu će ugostiti Hrvatsku, a oba kandidata su iz Atene. Prvi je olimpijski stadion, a drugi Olympiakosov na kojem je ovog ljeta gostovala Rijeka.

“Njihova je praksa da ih na gostovanje prati oko 500 ljudi. Pripremamo sve tehničke stvari oko hotela, mnogi iz njihova Saveza bili su u Zagrebu, nemaju nikakve nepoznanice. Među nama je prevladavala vrlo prijateljska atmosfera”, zaključio je Vrbanović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.