Nenad Gračan, izbornik U-21 reprezentacije: Imamo kvalitetu, Engleska nije nepobjediva

Nenad Gračan, izbornik U-21 reprezentacije: Imamo kvalitetu, Engleska nije nepobjediva

- U ovoj fazi natjecanja ionako više nema lakih suparnika, svi su velika imena i znali smo da će nam biti teško, rekao je Gračan

Nenad Gračan/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija borit će se u doigravanju za Europsko prvenstvo protiv selekcije Engleske. Ždrijeb u Nyonu odredio je u petak da će Hrvatska U-21 tražiti svoje mjesto na europskoj smotri u Češkoj 2015. godine protiv engleskih vršnjaka. Momčad Nenada Gračana nije bila među nositeljima pa je izbornik bio svjestan koliko će težak biti protivnik.

– U ovoj fazi natjecanja ionako više nema lakih suparnika, svi su velika imena i znali smo da će nam biti teško. Da nije bila Engleska, bila bi Španjolska, Francuska ili Italija… Međutim, ja i moji igrači vrlo smo motivirani i želimo napraviti taj posljednji korak prema Europskom prvenstvu”, prokomentirao je Gračan za Uefu poslije ždrijeba.

– Imamo kvalitetu, a Engleska nije nepobjediva. Vjerujem da imamo sve što je potrebno za uspjeh i pokušat ćemo do pozitivnog rezultata već u prvoj utakmici. Potom, uz pomoć navijača, u uzvratu ćemo probati osigurati plasman na završni turnir”, zaključio je hrvatski izbornik.

Utakmice se igraju između 8. i 14. listopada.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.