Nenad Gračan: Livaja mora početi razmišljati na drugi način ako želi priliku u reprezentaciji

Nenad Gračan: Livaja mora početi razmišljati na drugi način ako želi priliku u reprezentaciji

- Ovo je za nas važna utakmica jer se radi o posljednjoj provjeri pred kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine, rekao je Gračan

Marko Livaja

Hrvatska reprezentacija do 21 godine u srijedu će u Kopru od 15 sati odigrati prijateljski susret protiv Slovenije. Pod palicom izbornika Nenada Gračana reprezentacija će treninge odraditi u Umagu, a mladi reprezentativci iz Italije doći će izravno u Umag. Izbornik Nenad Gračan za ovu akciju ipak neće moći računati na braniča Rome Tina Jedvaja, zbog ozljede.

– Ovo je za nas važna utakmica jer se radi o posljednjoj provjeri pred kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine u svibnju. Priliku će dobiti i neki mlađi igrači koji će biti na raspolaganju u idućem ciklusu, rekao je izbornik Nenad Gračan za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

– Naravno da je i rezultat važan. Slovenija je agresivna momčad koja dobro igra u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Primjerice, pobijedili su Bugarsku u gostima 5:1. Ozbiljan su suparnik, rekao je Gračan.

Naravno, novinare je najviše zanimao status Marka Livaje koji je nakon suspenzije u Atalanti opet udaljen iz mlade reprezentacije.

– Ima kvalitete koje su nam zanimljive, ali postoje određeni kriteriji što se tiče reprezentativaca. Ne možemo raditi protiv kluba koji ga je suspendirao, a on mora razmišljati na drugi način kako bi dobio priliku u reprezentaciji, zaključio je Nenad Gračan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.