Nenad Gračan objavio popis za San Marino: “Vjerujem u ekipu i novu pobjedu”

Nenad Gračan objavio popis za San Marino: “Vjerujem u ekipu i novu pobjedu”

Izbornik Gračan je za kvalifikacijski dvoboj protiv San Marina i prijateljsku utakmicu protiv Rusije izabrao 20 igrača.

Nenad Gračan/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Izbornik reprezentacije U21 Nenad Gračan u srijedu je objavio popis od 20 igrača koji će konkurirati za gostujući dvoboj protiv San Marina u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 7. listopada te prijateljsku utakmicu protiv Rusije pet dana kasnije u Zaprešiću.

Hrvatska je do sada upisala dvije pobjede u dva susreta kvalifikacija za EURO protiv Gruzije i Estonije, a tako bi trebalo ostatiti i nakon gostovanja u San Marinu u što vjeruje i izbornik: “S obzirom na ono što smo do sada vidjeli, kako protiv Estonije i Gruzije, tako i prije u prijateljskim provjerama, imamo kadar koji može odgovoriti svim zahtjevima. Vjerujem u ekipu i novu pobjedu.”

Gračan je okupljenim novinarima objasnio i zašto je baš Rusija izabrana za prijateljski ogled u Zaprešiću: “Uskoro nas čeka kvalifikacijski dvoboj sa Španjolskom i ciljano smo tražili jačeg protivnika u ovom terminu. Taj ogled s Rusijom će nam donijeti puno, moći ćemo dati priliku i igračima koji su možda manje igrali da se dokažu.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 4. listopad, a pozvani su sljedeći igrači:
Marko Mikulić (Dinamo), Dominik Livaković (Zagreb), Josip Posavec (Inter Zaprešić), Dino Mikanović (Aarhus), Fran Tudor (Hajduk), Jozo Šimunović (Celtic), Denis Kolinger (Zagreb), Duje Ćaleta Car (Red Bull Salzburg), Filip Benković (Dinamo), Antonio Milić (Oostende), Josip Radošević (Rijeka), Petar Brlek (Slaven Belupo), Marko Rog (Dinamo), Mario Pašalić (Monaco), Ante Ćorić (Dinamo), Andrija Balić (Hajduk), Marko Kolar (Lokomotiva), Nikola Vlašić (Hajduk), Alen Halilović (Sporting Gijon), Mirko Marić (Lokomotiva).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.