Nestorovski donio Interu novi bod

Nestorovski donio Interu novi bod

U Zaprešiću su Inter i Zagreb podijelili bodove...

Ilustracija

U prvoj utakmici drugog kola 1. HNL Inter i Zagreb su u Zaprešiću odigrali 1:1. Gosti su imali prvu priliku na utakmici, ali u šestoj je minuti Posavec lako obranio pokušaj Matića. U 12. minuti je domaći vratar zaustavio i pokušaj Krovinovića. Dvije minute potom je Ottochian uposlio Nestorovskog, no Livaković je spasio svoju mrežu. Isti dvojac je na sceni bio i u 21. minuti, ali Zagreb se opet obranio. Gabrijel Boban je u 25. minuti imao odličnu priliku, no Posavec je prekrasno reagirao. Zagreb je u 30. minuti okrunio dominaciju kad je Krovinović odlično ubacio, a Medić je iz blizine skrenuo loptu u mrežu. Igrala se 42. minuta kad je Ottochian pucao preko gola.

Zagreb je u 51. minuti mogao povisiti prednost nakon dobrog pokušaja Ćubela iz daljine, ali domaći vratar je opet pokazao koliko je talentiran. U 59. minuti je obrana Zagreba odbila udarac Mazalovića glavom, a četiri minute potom je Nestorovski bio neprecizan. Konopek se u 69. minuti prošao po desnoj strani i povratnom loptom pronašao Šulca, čiji udarac je otišao pored gola. Inter je izjednačio u 77. minuti, kad je Nestorovski glavom svladao Livakovića. Igrala se 86. minuta kad je Zagreb ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona Matića. Domaći su u sudačkoj nadoknadi mogli i do pobjede, ali Nestorovski nije bio precizan.

Inter: Posavec, Ćosić, Hanžek (od 39. Filipović), Blažević (od 67. Bočkaj), Čeliković, Mazalović, Glavina, Šoljić (od 85. Šafarić), Komorski, Ottochian, Nestorovski

Zagreb: Livaković, Medić (od 67. Konopek), Kolinger, Krovinović (od 68. B. Boban), Musa, G. Boban, Stepčić, Matić, Šulc (od 80. Ljubičić), Ćubel, Muić

Žuti kartoni: G. Boban (16), Matić (44), Mazalović (49), Šulc (51), Ottochian (55), Ćubel (71), Čeliković (85), Matić (86)

Crveni karton: Matić (86)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.