Nesvakidašnji potez iz Italije – Branič spasio protivničkog napadača od crvenog kartona!

Nesvakidašnji potez iz Italije – Branič spasio protivničkog napadača od crvenog kartona!

Foto: Varesenews.it

Lijepe vijesti dolaze nam iz talijanske Serie D. Na tamošnjoj utakmici između Carronesea i Folgore Caretesea vidjeli smo odličan fair-play potez domaćeg stopera Marca Coste.

Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, dvadesetogodišnji branič nakon razgovora sa sucem uspio je promijeniti njegovu odluku i spasiti gostujućeg napadača crvenog kartona. Pri vodstvu domaćina od 3:2 Costa je pao na travu nakon zračnog duela s gostujućim napadačem i kapetanom Simonom Morettijem. Sudac je pokazao na bijelu točku i dao Morettiju drugi žuti, isključujući crveni karton.

Iako je napadač već krenuo prema svlačionici, ukazao se dvadesetogodišnjak, pridigao se s terena te otrčao do suca i objasnio mu što se zapravo dogodilo.

“Rekao sam sucu da mi Moretti ništa nije napravio. Nije bilo niti sudara, iako se to možda učinilo zbog brzine akcije, no nisam pao zbog njega. Da nisam to priznao sucu, ne bih imao čistu savjest. Bolje je pobijediti i osvojiti tri boda na ovakav, pošten i čist način“, izjavio je Costa za Tuttosport i dodao da mu je san zaigrati u Serie A i to zanimljivo, u momčadi Atalante.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.