Nets Daily: ‘Navijači Brooklyna će biti jako sretni kada prvi put vide Bogdanovića u akciji’

Nets Daily: ‘Navijači Brooklyna će biti jako sretni kada prvi put vide Bogdanovića u akciji’

Portal navijača Brooklyn Netsa napravio je još jedan tekst dobrodošlice za Bojana Bogdanovića, koji će ubrzo biti i službeno predstavljen

Bojan Bogdanović/www.euroleague.net

Nets Daily, portal navijača Brooklyn Netsa na američkoj sportskoj internetskoj mreži SB Nation, objavio je tekst pod naslovom „Big Shot Bojan“ u kojem su pobrojali najvažnije igračke karakteristike Bojana Bogdanovića.

Netsi bi ovih dana trebali službeno potvrditi trogodišnji ugovor s hrvatskim reprezentativcem, što je autor na Nets Daily iskoristio kako bi upoznao čitatelje s njegovim najvažnijim atributom: to je „snalaženje u velikim trenucima“.

Podsjeća kako je Bogdanović na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu imao bolji šuterski učinak od 26 NBA-ovaca (ukupno ih je nastupilo 27). Ukupno je iz igre tada gađao 42,3 posto, a za tricu 27,5 posto. Bojan je, naglašava autor, „igrač koji voli velike trenutke i važne šuteve, zbog čega je privukao interes Netsa i ostalih NBA momčadi“.

Nets Daily navodi primjere iz utakmica Hrvatske protiv Grčke, Poljske, Slovenije, Italije i Gruzije, kada je Bogdanović pogađao ključne trice, ali i briljirao u obrani. Slične je stvari, podsjećaju, radio i u dresu Cibone. Svoje argumente prisnažuju izjavom Mikea Fratella, bivšeg trenera Atlante, Clevelanda i Memphisa koji se s Bogdanovićem susreo kao izbornik Ukrajine.

– On je strašan šuter. Vrlo je samouvjeren i ne libi se ići do granice prekršaja. Navijači Netsa će biti jako sretni kada ga prvi put vide u akciji – naglasio je Fratello.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.