Neven Spahija zbog bizarnog razloga ne može u Rusiju

Neven Spahija zbog bizarnog razloga ne može u Rusiju

Hrvatski trener Neven Spahija prema svemu sudeći neće moći putovati sa svojim Maccabi Tel Avivom u Rusiju jer mu je putovnica natrpana žigovima

foto: http://mok.hr

U košarkaškom svijetu vidjeli smo i čuli mnoge nevjerojatne poteze i priče. No, ova se uistinu rijetko viđa. Hrvatski trener Neven Spahija prema svemu sudeći neće moći putovati sa svojim Maccabi Tel Avivom u Rusiju jer mu je putovnica natrpana žigovima i u njoj više jednostavno nema slobodnog mjesta.

Ne pronađu li stoga Maccabi i Neven Spahija u rekordnom roku neko rješenje, hrvatski trener neće dobiti vizu i u četvrtak će utakmicu svoje momčadi protiv Khimkija u Euroligi gledati na televiziji.

Naravno, slavni izraelski velikan ubrzano radi na rješavanju tog problema, no zasad se rješenje još ne nazire i moglo bi se dogoditi da tek u četvrtak Spahija dobije vizu i otputuje u Rusiju.

Hrvatski stručnjak ljetos se u Maccabi vratio iz SAD-a gdje je bio pomoćni trener u Atlanta Hawksima, a ove sezone u Euroligi ima četiri pobjede u šest utakmica. U domaćem prvenstvu nakon šest utakmica ima šest pobjeda.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.