NFL: Hrvat više nije trener jedne od najuspješnijih momčadi

NFL: Hrvat više nije trener jedne od najuspješnijih momčadi

Najveći uspjeh je zasigurno osvajanje Superbowla 2011. sa Packersima svladavši tada u Arlingtonu Pittsburgh Steelerse 31:25. 

Mike (Michael John) Trgovac više nije trener defenzivnih linijaša Green Bay Packersa, jedne od najuspješnijih momčadi američkog nogometa (NFL). Nakon loše sezone popularnih ‘sireva’ koja je završena negativnim omjerom 7-9, uprava momčadi iz Wisconsina uz Hrvata je otkazala suradnju i još dvojici trenera obrane Domu Capersu i Scottu McCurleyu.

Hrvat Trgovac je rođen u Ohiou, a trenersku karijeru je započeo 1984. godine na sveučilištu u Michiganu. U idućih deset godina je radio na više sveučilišta prije nego je 1995. godine prešao u NFL u redove Philadelphia Eaglesa. U Green Bay je stigao 2009. nakon pet godina provedenih u Carolina Panthersima kao defenzivni koordinator. Prije toga je jednu sezonu proveo u glavnom gradu Washingtonu u redovima Redskinsa. Najveći uspjeh je zasigurno osvajanje Superbowla 2011. sa Packersima svladavši tada u Arlingtonu Pittsburgh Steelerse 31:25.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.