Ngannou: “Stipe je veliki borac, podcijenio sam ga”!

Ngannou: “Stipe je veliki borac, podcijenio sam ga”!

Ngannou je bio iskren nakon sinoćnje borbe.

foto: http://bleacherreport.com

Ne stišavaju se dojmovi nakon sinoćnje pobjede Miočića nad četiri godine mlađim Ngannouom. Borba koja je bila začin večeri na UFC 220 priredbi u Bostonu pripala je američkom Hrvatu, a francuski Kamerunac Francis Ngannou morao je pružiti ruku objektivno boljem suparniku, koji je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi.

“Naučio sam da ne smijem podcjenjivati protivnika i otkrio sam jedan novi dio ovog sporta. Večeras sam naučio mnogo toga“, rekao je Ngannou na press konferenciji u Bostonu.

“Problem nije bio u skidanju kila. Morao sam izgubiti oko dvije kile, što sam napravio u jednom danu. Problem je bio što sam podcijenio svog protivnika i prežestoko krenuo u prvoj rundi. (Stipe) je bio čvršći nego što sam očekivao. Pružio je otpor i imao je bolju taktiku od mene”.

“Ja sam u ovom sportu tek četiri godine i znam da ću još učiti i napredovati. Ovo što se dogodilo večeras je bila posljednja stepenica i lekcija koju sam trebao naučiti o ovom sportu. Ovo mi je bila prva borba od pet rundi. Nisam znao kako se nositi s tim i napravio sam pogrešku…Naučio sam više u ovoj borbi nego u posljednje četiri godine“, zaključio je.

Za kraj je dodao kako se ne boji nikoga i kako će mu ovaj poraz samo biti lekcija za naredna iskušenja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.