Nigel Pearson oduševljen Andrejom Kramarićem

Nigel Pearson oduševljen Andrejom Kramarićem

Trener Leicestera Nigel Pearson vrlo se pohvalno izrazio o hrvatskom napadaču Andreju Kramariću...

Andrej Kramarić/Foto: Gettyimages

Strateg Leicestera Nigel Pearson engleskim je medijima govorio o 23-godišnjem hrvatskom reprezentativnom napadaču Andreju Kramariću, koji je ovog zimskog prijelaznog roka u Premiership pristigao iz Rijeke.

“Kad momčad ne igra baš najbolje, teško je donijeti i nekakav pametan sud o pojedincima”, počeo je Pearson. “Ipak, mislim da se Kramarić jako dobro nosi s pritiskom, prvenstveno cijene koja je za njega iskeširana. Sjajno se drži, premda je vrlo mlad.”

Leicester je trenutačno posljednja momčad Premiershipa, no sve se može stubokom promijeniti ako se, primjerice, Kramarićevi suigrači ugledaju na svoga napadača.

“Iz posljednje dvije utakmice, u kojima se upisao i u strijelce, može se vidjeti koliko je naporno radio za momčad. Njegov je gol glavom protiv Aston Ville bio naprosto fantastičan”, pohvalio je Pearson Kramu.

“Doveo sam ga zbog golova, ali uvjeren sam da može ponuditi i mnogo više od toga. Inteligentan je nogometaš, a postizanje golova omogućuje mu da uživa u nogometu. Takvi igrači mogu dati mnogo više od drugih. Kramarić ima sposobnost i spremnost na rad na bilo kojoj poziciji u momčadi, ali u ovom nam je trenutku najpotrebniji u suparničkom kaznenom prostoru”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.