Nije imao podršku cijelog Nadzornog odbora: “Došao sam braniti interese kluba”

Nije imao podršku cijelog Nadzornog odbora: “Došao sam braniti interese kluba”

Kos smatra kako sezona još uvijek nije izgubljena unatoč 12 bodova zaostatka za vodećim Dinamom.

Foto: Twitter

Predsjednik Hajduka Ivan Kos na izvanrednoj je press konferenciji u ponedjeljak objavio kako Joan Carillo više nije trener Hajduka. Njegova privremena zamjena biti će dosadašnji pomoćni trener Vik Lalić, dok Mario Branco ostaje sportski direktor unatoč ponuđenoj ostavci.

“On je rekao da stavlja svoj mandat na raspolaganje, ali isto tako da ne želi pobjeći. Ako se odlučimo za novog sportskog direktora, spreman je pomoći u tranziciji, a vrijeme će pokazati tko će raditi kao sportski direktor”, kazao je Kos koji se osvrnuo i na svoju ponuđenu ostavku.

“Ja sam kapetan ovog broda i nakon loših rezultata osjetio sam tu dužnost. Ja ovdje nisam došao braniti svoju čast nego interese kluba”, nastavio je predsjednik kluba za čiji ostanak navodno nisu bili svi članovi Nadzornog odbora.

“Veći dio ovog pitanja ste trebali postaviti Nadzornom odboru, a na sastanku nisam bio pa ne znam tko je bio za, tko protiv. Meni je samo rečeno da mi je povjerenje izglasano. Dok god klub misli da ja ovaj posao odrađujem dobro, ja sam spreman ostati tu”, rekao je Osječanin koji smatra kako sezona u studenom još uvijek nije izgubljena.

“Mislim da nije, ne bih tako rekao. Ciljevi su jasno definirani, tražimo iskorak, ne obaziremo se na druge, kroz svoj rad radimo bodovni iskorak”, zaključio je predsjednik Hajduka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.