Nijemci žele Andrijaševića

Nijemci žele Andrijaševića

Franko Andrijašević igra najbolju sezonu u karijeri, a inozemni klubovi su to odavno primijetili. Rijekin veznjak trenutno ove sezone ima 13 pogodaka i četiri asistencije te se očekuju bogate ponude. Interes su već pokazali Schalke, Borussia Dortmnd, Standard Liege, Malaga i Anderlect.

Menadžer Andy Bara je izjavio: “Istina je, svi spomenuti klubovi su pokazali interes i dolaze na utakmice Rijeke gledati Franka. Mislim da će i otići u neki od tih klubova, no neću sada nagađati jer treba vidjeti ponude. Moraju i Rijeka i Franko biti zadovoljni transferom. Bilo je i ponuda od svih najboljih klubova iz Kine. Mogao je otići u bivši Sammirov klub Hangzhou Greentown, no to je ipak propalo. Spomenuti klub je ponudio enormnu odštetu i veliku plaću. Nećemo sad o svotama, no mogu samo reći da bi u godinu i pol ondje zaradio više nego u pet godina u drugim zemljama.”

No, Andrijašević je odbio kinesku ponudu zbog borbe za naslov prvaka Hrvatske, što u današnjem nogometu i nije previše često. Izjavio je: “Sad me ne zanimaju transfer i novac. Želim odraditi sezonu do kraja jer mislim da ćemo biti prvaci.”

Bara je nastavio: “Ovo je prvi puta u mojoj karijeri da igrača traže sa svih strana svijeta. Javio se i japanski prvak Kashima Antlers, kao i dva kluba iz UAE-a. Svi igraju u azijskoj Ligi prvaka.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.