Nikica Jelavić, otvoreno pismo: Želim se zahvaliti svim navijačima Evertona

Nikica Jelavić, otvoreno pismo: Želim se zahvaliti svim navijačima Evertona

- I kada nisam bio u sastavu u posljednje vrijeme osjećao sam se kao da me podržavaju, rekao je Jelavić

Nikica Jelavić

Nikica Jelavić možda je napustio Goodison Park, ali njegovo srce uvijek će ostati na Evertonu. Hrvatski reprezentativac napustio je klub i potpisao za Hull City, a na odlasku poslao je pismo navijačima Evertona.

– Htio bi iskoristiti priliku i zahvaliti navijačima Evertona iz srca na njihovoj potpori, rekao je Nikica Jelavić.

– Postići pogodak na mom debiju u sjajnoj utakmici protiv Tottenhama vrlo je posebno i osjećaj Goodisona te večeri će ostati samnom. Vjerujem da su pogoci koji su uslijedili u idućih šest mjeseci jest pravi Nikica Jelavić i zadovoljan sam da su navijači Evertona uspjeli su vidjeti kakav sam. Navijači Evertona imaju poseban način da osjećate kao jedan od njih. I kada nisam bio u sastavu u posljednje vrijeme osjećao sam se kao da me podržavaju.

– Igrati za Hrvatsku je nešto na što sam jako ponosan i s obzirom da se približava Svjetsko prvenstvo bio sam u situaciji da moram više igrati i osigurati da me Niko Kovač ne zaboravi uoči Brazila. Nažalost, to se nije dogodilo u Evertonu i Roberto Martinez bio je iskren prema meni po tom pitanju.

– Koliko god mi je žao što se moram oprostiti od Evertona i prijatelja, vrijeme je za novi izazov. Drago mi je da sam se oprostio s dva gola protiv QPR-a i podijeliti radost s njima još jednom,

– Nadam se da ću proslaviti još mnogo golova u budućnosti i radujem se nastupu u novom klubu. Možete biti sigurni da će Everton ostati u mom srcu. Nadam se da će ostvariti svoje ciljeve i uvijek ću ih pratit, rekao je Jelavić zaključivši priču riječima.

– Hvala vam i sretno, rekao je Nikica Jelavić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.