Niko Kovač: Cijeli svijet će gledati malu Hrvatsku protiv Brazila

Niko Kovač: Cijeli svijet će gledati malu Hrvatsku protiv Brazila

- Ako već igramo u skupini A drago mi je da protiv Brazila otvaramo natjecanje. Cijeli svijet će gledati malu Hrvatsku protiv Brazila, ustvrdio je Kovač nakon ždrijeba

Niko Kovač/Getty Image

Niko Kovač, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, prokomentirao je kratko ždrijeb Svjetsko prvenstva na kojem će Hrvatska igrati protiv Brazila, Meksika i Kameruna.

– Ako već igramo u skupini A drago mi je da protiv Brazila otvaramo natjecanje. Cijeli svijet će gledati malu Hrvatsku protiv Brazila, ustvrdio je Kovač nakon ždrijeba.

– Pokušat ćemo igrati lijep nogomet da zadovoljimo nas i navijače. Sve ćemo poduzeti da se maksimalno spremimo,  ustvrdio je Kovač koji nije htio tražiti eventualne isprike u činjenici da će reprezentacija morati putovati  tisuće kilometara između utakmica.

– Kako svima, tako i nama. Znali smo i prije ždrijeba što nas čeka. Na temelju toga ćemo donijeti i odluku o  kampu. Ne želim ni govoriti o drugom krugu. Uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe i vidjet ćemo za što će to biti dovoljnoUvjeren sam da će igrači dati sve od sebe i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno, zaključio je Niko Kovač.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.