Niko Kovač: Gledali smo Hrvatsku koja je diktirala tempo!

Niko Kovač: Gledali smo Hrvatsku koja je diktirala tempo!

- Nadam se da će snage reda na odgovarajući način kazniti te huligane jer kamera na stadionu ima i točno se zna tko je radio nerede, kaže Kovač

Izbornik Kovač nakon dvoboja komentirao je tijek utakmice i ozljedu Luke Modrića:

– Gledali smo jednu Hrvatsku koja je diktirala tempo i bila dominantna sve do 28. minute kada je došao i taj prvi prekid. Zaslužili smo pobjedu protiv Talijana. Iskreno, iznenadilo me koliko su se Azzurri branili na svom terenu, nismo očekivali da će se baš toliko povući. Luka Modrić je osjetio bol u aduktoru, slijedi mu pregled u klubu, još ne znamo što je u pitanju.”

Kovač se osvrnuo i na divljanje navijača na trbinama:

– Tu se nema puno toga za reći. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava. Nadam se da će snage reda na odgovarajući način kazniti te huligane jer kamera na stadionu ima i točno se zna tko je radio nerede. S ovakvim ponašanjem gubimo ugled u Europi i svijetu, ispričao sam se Talijanima nakon utakmice, mene je sram i stid.

Na kraju je rezimirao kako ipak ostaje žal za pobjedom:

–  Perišić je odličan igrač, ali ovo je pobjeda kolektiva. Zadovoljan sam neodlučenim rezultatom, ali kad vidim kakve smo sve prilike imali malo ostaje gorak okus u ustima.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.