Nikola Jurčević desna ruka Slavenu Biliću

Nikola Jurčević desna ruka Slavenu Biliću

Bivši trener Dinama Nikola Jurčević, već je  nekoliko godinama uz bivšeg izbornika  Slavena Bilića, tako već od  reprezentacije , Moskve  pa sve do Bešiktaša, no ovih par  dana   njih dvoje dijele najveći uspjeh trenerske karijere, drugo mjesto tako  pripalo  Premiershipa nakon što su nadigrali  tako  najveća svjetska imena  porazili  uspješno  čak četiri od  pet najjačih engleskih klubova. 

Kazao  Jurčević nakon pobjede Chelsea 2:1  : “Jako smo sretni. Ovo je veliki san. Pobijedili smo  veliki klub. Naša predstava bila je savršena. Od prve minute cijela se momčad dobro borila,  pomogli su nam i fantastični navijači. Svi su danas tako sretni!”

“Radili smo naporno posljednja tri-četiri mjeseca i našli smo jako dobru momčad, ne samo prvih 11 nego i još sedam, osam igrača koji mogu pomoći. Doveli smo igrače koji su odlučivali utakmice. U momčadi je i fantastična atmosfera, no disciplina i naporan rad pomogli su nam da budemo tu gdje jesmo”.

“Mislim da svi očekuju velike stvari od nas zbog ovakvog početka i pobjeda protiv takvih velikih ekipa. To je kao san, ali želimo ostati čvrsto na zemlji, stabilni, i dobro trenirati. Naš plan je biti dobar iz utakmice u utakmicu i možemo imati uspješnu sezonu”, zaključio je Jurčević.

Pohvalio se   West Ham na svojim   službenim stranicama svojim stručnim stožerom.Uz Jurčevića, Biliću pomaže tako  i trener Edin Terzić, dok u fizičkoj pripremi igrača pomaže  Miljenko Rak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.